Om Oss

Vi har skapat Homie för att ta med oss människor på en resa mot ett liv i mer balans.

Vi anser att hälsa är ett enormt begrepp som innefattar många aspekter av människors vardag. Träning, kost, positiv energi, vackra miljöer, att få i sig en tillräcklig daglig dos av våra viktigaste näringsämnen samt även det där lilla extra som gör livet så härligt att uppleva.Vi tolkar begreppet "hälsa" på ett nytt sätt.

Vi vill att den höga kvaliteten på våra produkter återspeglar sig i formspråk, förpackningar och etiketter. Homies produkter smälter in i stilrena och medvetna miljöer som någonting man gärna lämnar framme, vilket även ger en naturlig påminnelse att exempelvis ta sina vitaminer varje dag. 


Med största hängivenhet

Vi har använt experter inom kostråd, träning och design och har med största hängivenhet tagit fram en högkvalitativ kollektion med vettiga råvaror som verkligen fungerar. Produkterna hjälper alla till på ett eller annat sätt att göra vardagen lite mer hälsosam, behaglig och sund.Positiv energi smittar av sig!

Mycket av våra liv utgår från hemmet men vi tycker inte att man ska sluta uppskatta det härliga livet någonstans. Positiv energi smittar av sig och om vi kan få människor att lysa lite mer får vi en härligare värld. Teamet bakom varumärket HOMIE drivs av utveckling, nyfikenhet och nytänkande.

Därför tog vi fram vi ett koncept som kombinerar design och funktion för att skapa symmetri mellan utsidan och insidan. Detta anser vi även vara eftersträvansvärt gällande oss människor, att hitta en naturlig balans i livet med träning, jobb, barn, skola, måltider, träning, städning och allt annat som ingår i livspusslet. 

Vi kommer fortsätta utveckla koncept och idéer som skapar större medvetenhet kring hur saker och ting runtom oss påverkar vår energi. 

Vår ambition är att vi i relationen till våra kunder kan väcka nyfikenhet och skapa kunskap till hur du fysiskt påverkas av din livsmiljö och skapa lösningar för att få mer balans i ditt liv. 


"Positiv energi smittar av sig och 
om vi kan få människor att lysa lite mer 
får vi en härligare värld”. 

SEKINA KLING 
CEO