Home / KÖPVILLKOR

KÖPVILLKOR

 

PRISER

Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter.
Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

BETALNING OCH LEVERANS

Orderläggning hanteras i Homies webshop och betalning görs direkt via kreditkort. Betalar man via kreditkort dras pengarna direkt från konto för att sedan hanteras på vårt lager och beställningen skickas ut 2-5 dagar efter köp genomförts.


Gällande säkerheten för kreditkortsbetalningar online är all betalningsinformation krypterad. Då Homie-Life in Balance arbetar med en auktoriserad betaltjänstleverantör, så hanteras kreditkortsinformation på ett korrekt sätt och i enlighet med internationell säkerhetsstandard.

FRAKT

Priserna inkluderar inte kostnader för leverans och andra avgifter som tydligt angivits som ett tillägg till priset under beställningsprocessen och som kan variera beroende på värdet på beställningen. Fraktavgift utgår inte om ordern överstiger 1000 sek.

LEVERANS AV PRODUKTER

De beställda produkterna kan endast levereras inom Sverige. Leveransen kommer ske till adressen du angivit i din beställning eller närmaste utlämningsställe, detta aviseras då via sms eller avi i brevlådan. Vi kommer behandla din beställning så fort som möjligt och normal leveranstid är 2-5 dagar efter att ditt köp har genomförts. Under högsäsong när många fler shoppar hos oss kan det dröja lite längre innan dina produkter packas.


Vi kan inte hållas ansvariga för leveransförseningar som orsakats av omständigheter bortom vår kontroll. Risken och äganderätten övergår till dig vid leverans av produkterna. Homie- Life in Balance ansvarar inte för utebliven, felaktig eller försenad leverans av beställning som orsakats av att du fyllt i felaktiga eller ofullständiga personuppgifter. Vi förbehåller oss rätten att neka en beställning från dig när som helst om vi skäligen misstänker att du bryter mot våra villkor.

PERSONUPPGIFTER

Homie- Life in Balance behandlar persondata i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register.

SÄKERHET

Hela sidan är krypterad SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas er emellan och SSL ger därmed en mycket högre säkerhet än en okrypterad http anslutning.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

AVBESTÄLLNING

Om du önskar avbeställa en vara måste detta göras innan ordern har behandlats och gått till packning. För att avbeställa en order måste du gå till din sida, välja rätt order och där ändra eller ta bort lagd order. 

REKLAMATION

Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela Homie-Life in Balance skriftligen eller muntligen om felet. Homie-Life in Balance kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

ÅNGERRÄTT

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i väsentligt oförändrat skick så får du tillbaka det du har betalat för varan, exklusive fraktkostnader. Av hälso- och hygieniska skäl kan vi neka retur av en produkt/produkter om förseglingen har brutits efter leverans.

RETURFRAKTEN

Vid eventuell retur står konsumenten själv för eventuella fraktkostnader. Vid defekta varor behandlas returrändet enligt vad som sagts under ”Reklamation”. För utförlig information se retursedeln (som bifogats försändelsen).

DINA RÄTTIGHETER

Vi har åtagit oss att leverera produkten/produkterna som följer av det avtal du har ingått med Homie-Life in balance. Som konsument har du alltid lagstadgade rättigheter i förhållande till produkter som är skadade/felaktiga/felaktigt beskrivna. Dessa lagstadgade rättigheter påverkas inte av ångerrätten eller våra allmänna villkor. Råd om dina legala rättigheter i Sverige kan fås av Konsumentverket.